Florarie online – Floarea norocului

Cea mai buna florarie online va prezinta Clerodendrum thomsoniae, cunoscuta in termeni populari sub denumirea de “Floarea norocului”.

Florarie online

Se spune ca in functie de florile ei, de cat de bogat infloreste, asa iti va fi si anul din punct de vedere financiar. Asa cum aflati de la buna florarie online, o inflorire deasa si abundenta a plantei inseamna prosperitate si succes financiar. Floarea norocului este o floare raspandita in randul iubitorilor de plante, acestia acestia oferindu-i cele mai bune conditii de crestere si dezvoltare pentru o inflorire armonioasa.

Floarea norocului – florarie online

Increngatura : Magnoliophyta
Clasa : Magnoliopsida
Ordinul : Lamiales
Familia : Verbenaceae (Lamiaceae)
Genul : Clerodendrum
Specia : Clerodendrum thomsoniae

Descriere : Norocoasa florarie online va informeaza ca este o planta agatatoare, de pana la 200 cm inaltime, cu tulpini lungi,rigide. Frunzele sunt cordiforme, netede, de culoare verde crud, infrumusetate cu nervuri mai inchise la culoare iar florile discret parfumate, de forma unor lampioane sunt grupate in buchete, usor pendule, albe, cu extremitatile rosii.

Denumire populara : Floarea norocului
Tipul plantei : Agatatoare
Durata de viata : Perena
Origine : Africa
Habitat : Regiuni tropicale din Cameroon pana in Senegal
Inflorire : Vara
Temperatura : 10-25°C
Umiditate : Redusa
Luminozitate : Semiumbra
Tipul de sol : Amestec de mranita, pamant de ericacee si pamant de telina.
Fertilizare : Din primavara pana in septembrie se aplica ingrasamant lichid pentru plante forifere in apa de udat, odata la doua saptamani.
Inmultire : Butasire, vara. In cazul acestei plante metoda nu da rezultate adesea de aceea pentru a spori sansele de inradacinare, acoperiti butasii cu folie de plastic sau tratati solul cu hormoni de crestere.
Boli si daunatori. Afla de la cea mai buna florarie online care sunt daunatorii plantei. Poate fi atacata de paianjeni sau musculite albe daca umiditatea scade drastic.
Ingrijire : Manifesta cerinte specifice fata de umiditate si, in special, fata de umiditatea atmosferica, de aceea vara cand temperaturile sunt foarte crescute se stropesc frunzele cu apa si de 2 ori pe zi. Ca si florarie online, recomandam sa o udati de doua ori pe saptamana vara si primavara in rest saptamanal. Nu suporta soarele direct. Primavara, planta se transplanteaza intr-un ghiveci mai mare sau in gradina, intr-un sol cu ph usor acid. Tot acum se efectueaza taieri pentru corectarea formei plantei.
Beneficii. Afla de la cea mai buna florarie online beneficiile acestei flori. Decorativa, cu flori delicat parfumate. In habitatul natural, planta serveste ca hrana pentru larvele de lepidoptere.
Alte specii : Clerodendrum brachystemon, Clerodendrum canescens, Clerodendrum cyrtophyllum, Clerodendrum fortunatum, Clerodendrum henryi, Clerodendrum indicum, Clerodendrum intermedium, Clerodendrum kaichianum, Clerodendrum paniculatum, Clerodendrum wallichii, etc.

Afla si alte detalii despre plante la fel de spectaculoase de la cea mai buna florarie online.

Site-uri partenere:

Oferta incredibila la lenjerii de pat

Cine stie ce gasesti la pret redus

Azi la reducere avem sute de produse

The very latest collection of autoblogging systems.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>